***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! К. Петков си даде имунитета. БНТ вече има емисия новини на украински. Русия се готви за битка за Крим


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 21 юни   

 

Кирил Петков, чийто имунитет бе пожелан от прокуратурата публично се е отказал от него. Това стана ясно от известие, изчетено от ръководителя на Народно събрание Росен Желязков.

***

От 19 юни 2023 година Българска национална телевизия излъчва новинарска емисия " По света и у нас " на украински език.

Емисиите на украински се излъчват онлайн - на уеб страницата на Българска национална телевизия и в обществените мрежи.

Емисията е предопределена най-много за украинците, които сега живеят в България, изясни Плачкова. " Посолството на Украйна изрича своята признателност на дирекцията на Българска национална телевизия за поддръжката на краткотрайно разселените жители на Украйна, които сега се намират в Република България " - обявиха довечера от дипломатическата задача.

***

Ожесточените боеве в Южна Украйна не престават. През последните седмици обаче съветските окупатори поставят обилни старания за създаване на отбранителни линии надълбоко в тила, изключително на подстъпите към окупирания Крим, оповестяват от английското разузнаване.

***

***

„ България може да даде някои системи въоръжения, да вземем за пример артилерийски. Би могла да даде даже прочут брой танкове. Не е наложително да дава някакви големи количества въоръжение и техника. Целта е всеки да огледа с какво може да способства за поддръжката на Украйна в този въоръжен спор. Това, което се дава, показва не просто декларативната поддръжка за Украйна, а действителна и демонстрира на коя страна си в този спор “.

***

Lada Aura на процедура е първокласната версия на седана Vesta. Тя е рекламирана като " автомобил за предприемачи и държавни чиновници ". Моделът направи формалния си дебют на интернационалния стопански конгрес в Санкт Петербург.

***

***

„ Надявам се тази система да проработи. Обещаваме от наша страна – няма да работим кампанийно, няма да се случи през днешния ден, с цел да се отчетем пред медиите. Това ще е част от нашата работа.

Имаме планувани ежемесечни срещи със съответните ведомства. Очакваме от медиите и жителите да наблюдават дали си изпълняваме обещанието “.

***

След София Прайд, шествието в поддръжка на ЛГБТИ общността, зачестиха сигналите и свидетелските разкази от столичани, които са били унизени от съперници на самодейността.

Групи от млади момчета в черно са нападали и обиждали както участници в прайда, по този начин и инцидентни минувачи, поради външния им тип.

Една от историите бе разказана Иван Гуляшки - публицист, чиито щерка и племенница са били унизени и преследвани от коренно настроени младежи, и бе споделена стотици пъти във Facebook.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР